Predstavljamo: War of the Ring!
_
0 Comments

Dođite u utorak u Zaigranu Kozu na Hobbit Day i zaigrajte:

WAR OF THE RING

Ovo je definitivno najbolja društvena igra s temom Tolkienova svijeta. Na 14. mjestu na Board Game Geeku, War of the Ring je epska igra u kojoj od 2 do 4 igrača preuzimaju uloge vojski dobra i zla u bespoštednom radu za prevlast u Međuzemlju. Na vama je hoćete li birati nepregledne horde orkova koji iz Mordora, Dol Guldura, Morije i Mount Gundabada preplavljuju nekad mirne krajeve Middle Eartha ili ćete preuzeti vodstvo Sarumanovih Wargova i Uruk-Haija koji iz Isengarda pale i uništavaju okolne pokrajine. Zlim vojskama suprotstavit će se Elfovi iz Grey Heavensa, Rivendella, Lothloriena i Woodland Realma, hrabri ljudi iz Gondora i Rohana, sjevernjaci iz Shirea i Dalea te patuljci iz Erebora, Iron Hillsa i Ered Luina.

Istovremeno dok se u međuzemlju vodi velika bitka između vojski slobodnih naroda i zlih trupa Saurona i Sarumana, Prstenova družina skrovito pokušava doći do Mordora i uništiti prsten.

Sjajna igra koja u potpunosti dočarava temu i radnju vezanu uz Prstenovu družinu i rat u Međuzemlju. Igra se svakako preporučuje za iskusnije igrače kojima će naši volonteri rado objasniti pravila i uvesti ih u ovu zaista sjajnu stratešku igru. Dođite u utorak od 18 sati u Zaigranu Kozu i zaigrajte War of the Ring!