Star Wars Day u Puli
_
0 Comments

Udruga Zaigrana Koza vas s ponosom poziva na Međunarodni dan društvenih igara 2016.: Star Wars. Event će se održati 30. travnja u Zajednici Talijana U Puli i bit će najveće okupljanje Star Wars fanova u Hrvatskoj ove godine. Zaigrana Koza je pripremila bogati program koji će posjetiteljima pružiti mogućnost da se zabave uz Star Wars tematiku, a naći će se ponešto za svakoga.

Na programu će se naći igranje Star Wars društvenih igara koje će posjetiteljima prezentirati i pravila pokazivati članovi Zaigrane Koze. Ovaj put ćemo se igrati s mnogobrojnim igrama iz Star Wars svijeta, od kojih možemo izdvojiti Imperial Assault i Star Wars: Risk. Posjetitelji željni još veće avanture i priče moći će se iskušati u jednom od tri Star Wars RPG-a koje će voditi naši GM-ovi.

Borbe u svemiru X-Wingovima i TIE Fighterima ili pak Star Destroyerima i Corellian Corvetteama omogućit će vam udruga I Cavalieri dell’Esagono iz Trsta. Naši prijatelji Talijani će prezentirati dvije super popularne Star Wars igre: X-Wing Miniatures Game i Star Wars Armada.

Posjetitelji će imati priliku dokazati da su najbolji poznavatelji Star Wars svijeta u kvizu znanja pod vodstvom članova Zaigrane Koze. Odgovorite točno na najviše pitanja i osvojite jednu od bogatih nagrada.

Za ljubitelje video igrica tu će biti udruga Animov iz Izole koja će nas posjetiti po prvi puta i koja će organizirati igranje video igara Star Wars tematike na konzolama i računalima. Imat ćete priliku odigrati i neke super popularne nove naslove kao što je Star Wars Battlefront, ali i legendarne svemirske simulacije kao što su X-Wing vs. TIE Fighter ili X-Wing: Alliance.

Osim društvenih i video igara, program će obogatiti udruga Lego klub Kockice iz Zagreba čiji će članovi održati izložbu Star Wars Lego kreacija koje će izraditi samo za ovaj event. Uz to će organizirati i radionicu robotike.

Star Wars atmosferu će obogatiti članovi udruge Mos Croatia Spaceport iz Zagreba koji će prisustvovati događaju u odličnim kostimima najpoznatijih likova iz filmova i koji će za posjetitelje organizirati razne igre.

Dođite zaigrati pokoju društvenu igru, iskušajte svoje vještine u video igricama, pokažite svoje znanje u kvizu, pogledajte Lego izložbu, poslikajte se s Darth Vaderom i zabavite uz najomiljeniju znanstveno-fantastičnu temu u galaksiji na Star Wars dayu u Puli. Ulaz i kompletan program je u potpunosti besplatan.

Sve vijesti oko eventa pratite na stranici eventa i Facebook stranici Zaigrane Koze! Vidimo se 30. travnja u Circolu!

Program:
Društvene igre – Zaigrana Koza
RPG – Zaigrana KOza
Star Wars minijature: I Cavalieri dell’Esagono, Trst
Video igre – Društvo Animov, Izola
Lego izložba – Lego klub Kockice
Nagradni kviz – Zaigrana Koza
Kostimirani program – Mos Croatia Spaceport
Radionica Lego robotike – Lego klub Kockice

Organizator je Zaigrana Koza u suradnji sa Zajednicom Talijana Grada Pule.

Photo: http://comicvine.gamespot.com/