Održan Hobbit Day u Zaigranoj Kozi
_
0 Comments

U utorak 22. rujna 2015. je u prostoru udruge Zaigrana Koza u Puli održan Hobbit Day. Dan posvećen svim obožavateljima lika i djela J.R.R. Tolkiena obilježava su u cijelom svijetu, a ove godine je obilježen i u Zaigranoj Kozi.

Pun prostor Udruge i preko 40 ljudi dokaz su da se u Zaigranoj Kozi održao još jedan uspješan događaj. Na stolovima su se prigodno našle igre s temom Lord of the Ringsa i Hobbita pa se tako odigrali više partija Lord of the Rings: The boardgamea i puno partija Hobbita: Enchanted golda. Lord of the Rings: The Confrontation je bio pravi hit među okupljenima, a poglede je svojom epičnošću mamila druga edicija igre War of the Ring koja je nakon više satnog igranja završila pobjedom Saurona i njegovih miniona (pohvale dečku koji je odlično odradio gejm War of the Ringa unatoč činjenici da mu je to bio prvi board game kojeg je odigrao u životu 😀 )

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su došli te se nadamo da su se zabavili. Do sljedećeg druženja šaljemo gejmerski pozdrav.