Trazio sam al nisam uspio nac fotku jednog modularnog terena od par ploha velicine onih baza kao na FWu (pogledajte tamo plohu sa srušenim Thunderhawkom, prekrasno izgleda). Pustinjski teren i svaka ploha ima tako neki element - klanac, most, cesta, bunker, taj Thunderhawk itd. - i onda ih mix-masha svaku partiju. Odlicna stvar.
Yes ja sam svakao za taj board. Mislim da je "jeftinija" opcija od FW ploča (a ako išta možemo kasnije i koju FW ploču kupit pa mix 'n' match). Samo pazite - Element to šalje samo u Englesku zbog težine predmeta. Piše da ih se može probati kontaktirati da izađu u susret ali ako sa shippingom bude više nego na GWu onda se više direktno od GWa isplati jer daju free shipping.
Po meni bi bilo bolje da u terene uložimo nego u matove. Imamo ih relativno dobar broj. Eventualno bih bacio vote za Mars pošto Vedran radi one crvene terene pa bi se dalo nešto složiti.
Po meni bi bilo dobro imati ukupno max 6 matova pa koji god kombo bio, tako da bude za turnir. ( i na velikom stolu je tepih takod a se i to da uzeti u obzir, pa se pokrije polovica matom)