Zna možda netko ako će Wayland dobivati te nove Battleforce komplete i kako to da ih još nemaju u ponudi? Na Philibertu ih ima za preorderat, na GW isto, ali na Waylandu ne još :/ Inače kasne s tim novim stvarima ili? Cijena na Philibertu je odlična tako da brijem da bi se to isplatilo uzimati. Ako ima netko neku info nek javi pliz.
Evo linka za Tau:
http://www.philibertnet.com/en/47283-w4 ... 50315.html
Da se to ide uzimati odvojeno na Waylandu bi došlo oko 150 eura, a ovako preko udruge dođe 111.
Battleforce kompleti
Moderators: ZkPredsjednistvo, WH_moderator
- Studioworks
Re: Battleforce kompleti
pa trebali bi dobit prije il kasnije. obično stvari stave u ponudu isto kad izađe i na GWu. možda je ovaj put nešto namjerno na čekanju. možda čak zbog ovog popusta koji wayland konstantno drži (što bi mi bilo čudno, s obzirom na to da su do sad stalno paralelno izlazile stvari, bez obzira na popuste. mada, s druge strane, ovo je veća cifra u pitanju :D)
- Son of Titan
Treba pripaziti i da na Waylandu za to ide bulky shipping, znaci u startu +35 funti na taj iznos. Ne znam na kojoj cifri se dobija free shipping ako je narucen bulky item.
Al box mi se cini super po sadrzaju, mislim da neces fulat ko kupis :)
Al box mi se cini super po sadrzaju, mislim da neces fulat ko kupis :)
Last edited by Son of Titan on Thu Dec 08, 2016 1:08 pm, edited 1 time in total.
Mislim da nema kad je tako veliko 

na waylandu nema free shippinga za bulky iteme. znači ako možeš dobit jeftinije na philibertu, super. ili direkt s games workshopa, oni imaju free shipping nakon 40 funti (mislim, luka ispravi me), bez obzira na veličinu pošiljke
- Son of Titan
Yep, GW nakon 40 je džabe. Ja i Land Raider i Stormraven narucio sa GW-a. Plus imas bonus da se paket izgubi u Warpu.
- Studioworks
Stigli na Waylandu, ali su bulky pa niš od tega. 

- Studioworks
Bobulus wrote:Pa koliko je taj wayland jeftiniji=*?
15 eura od Philiberta.