Kako znate Bojan i ja smo bili naručili i donirali udruzi 3 podloge za igru wargameova (uglavnom Warhammera 40K) od talijanske tvrtke Pwork Games - jedna sa teksturom šumovitog terena, jedna sa teksturom uništenog grada i jednu sa teksturom "mrtve zemlje".
Nažalost kad smo ih dobili smo ostali razočarani jer su 2 od 3 podloge bile drugačije nego što su prikazanje na njihovom katalogu, a jedna od te dvije je bila skroz crna - neupotrebljiva sa ikojim terenom što imamo u udruzi. Nakon pregovora firma se ispričala, kako smo bili među prvim ljudima što su uopće kupili tu seriju podloga i kako su i sami nezadovolji i odlučili promjeniti tiskaru (klasični odgovor, što je istina od toga sumnjam da ćemo saznati). Ono što je važno jest da smo se uspijeli izboriti da nam besplatno pošalju zamijenske matove! Još uvijek trebamo dogovoriti dostavu i druge detalje, ali ovo je odlično za udrugu obzirom da smo uspijeli obogatiti naš inventar za 0 Eura.
Po dobitku matova, ukoliko budemo zadovoljni njima, bih zamolio ljude da ostave koji pozitivni komentar ako budu u prilici na Facebooku i drugim forumima, pošto je to baš razlog zašto nam ih i šalju, da dobiju dobru reklamu.
Tvrtka Pwork Games inače proizvodi matove i za RPG i druge igre, pa zainteresirani mogu pogledati na njihovom sajtu njihovu ponudu: http://www.pworkwargames.com/en/ . Malo je zeznuta poštarina u Hrvatsku, ali eto, podlogu koju smo dobili i koja je u redu je zbilja odlična. Pa bacite oko kada budemo igrali idući put Warhammer - možda i pokrenemo neku suradnju.
Pwork Games Playing Mats
Moderators: ZkPredsjednistvo, WH_moderator
- Son of Titan
Re: Pwork Games Playing Mats
Odlicno, ako dobijemo sve ok cemo da napisemo dobre reviewove.
Kako vam se pokazao mat novi, razlika izmedju mousepad i novih (pvc?).
- Son of Titan
Meni je dobar. Ne savija se, figurice ne kližu nesto po njemu. Mana, možda ima veći odbljesak nego mousemat. Ja sam zadovoljen. Treba vidjet još fotke što je Bobo sa fotoaparatom napravio.
- Son of Titan
Jebiga Bobo, za sad imamo ovo. Ja cu fotke sto si slikao prosljedit talijanima pa tko zna... mozda neceg i bude.